За Tropic fire

“Тропик -2000” ЕООД е водещ вносител в областта на любителските и професионални фойерверки и пиротехника за България и региона. Фирмата разполага с всички необходими лицензи за съхранение, търговия, транспорт и охрана на фойерверки и със собствени лицензирани магазини, складове и транспорт, собственик е на търговската марка TROPIC FIRE. Занимаваме се с търговия на едро и дребно с любителски и професионални пиротехнически изделия от 1993-та година и основната ни цел е нашите клиенти винаги да получават най-красивите, безопасни и качествени фойерверки. При нас ще откриете голямо разнообразие от продукти, от най-малките любителски артикули до професионални пиротехнически изделия, произведени съобразно световните стандарти за качество и безопасност и придружени от Сертификати за качество и произход, издадени от техните производители – водещи компании в дизайна и производството на фойерверки.

  • ЗА КЛИЕНТИ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ ПРЕДЛАГАМЕ ПЪЛЕН СЪРВИЗ ОТ ПРОИЗВЕЖДАНЕТО ВЪВ ФАБРИКИТЕ В КИТАЙ ДО ДОСТАВКА ВЪВ ВАШИЯ СКЛАД.
  • Организиране на производство
  • Транспорт от Шанхай до пристанище Бургас, България
  • Логистичен център в Бургас
  • Експорт до различни точки на Европа и Азия – Румъния, Гърция, Сърбия, Косово, Македония, Турция, Грузия, Армения…

Всяка година екип на фирмата неколкократно осъществява срещи с водещите производители на фойерверки, с които си партнираме години наред, за да подберем и тестваме нови ефекти за своите клиенти и за да осъществим контрол над вече готовата продукция.
Във фабриките, произвеждащи фойерверки TROPIC FIRE, проследяваме всяка стъпка в изработването на нашите пиробатерии, ракети, римски свещи, фонтани, пиратки… и обсъждаме с техниците всеки елемент и детайл, за да бъдат нашите артикули не само с впечатляващ дизайн, но и с високо качество, гарантиращо на всички, които ги използват, безопасност и неповторими емоции. А вечер, щом слънцето залезе – тестваме стотици нови ефекти, за да предложим на нашите клиенти многообразие от любителска и професионална пиротехника, даваща необятни възможности за създаване на мащабни огнени картини.

Затова фойерверки TROPIC FIRE са предпочитани и от водещите пиротехнически фирми в България, които се доверяват на контролираното качество на нашите продукти.
Тропик – 2000 ЕООД организира и изпълнява огнени спектакли и тържествени зари по повод национални и регионални празници и тържества, концерти, частни и фирмени партита, сватби, промоции…
Към нас можете да се обърнете и за проектиране, дизайн и реализация на декорация с балони с различно ниво на сложност, независимо от тематиката на празника. Работим с висококачествени балони, произведени в Италия, което, в комбинация с оригиналните дизайнерски решения на нашите специалисти, е гаранция за неповторимата атмосфера на вашия празник.
Ако сте любопитни и имате някакви въпроси, не се колебайте да ни потърсите по всяко време.

За нас ще бъде повече от удоволствие да бъдем Ваш партньор.

Tropic Fire
0
години опит
0 +
продукта
0 +
реализирани проекта
0 +
идеи

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!